zondag 2 februari 2014

Banana island

Zo opweg naar banana island😃
Wat is dat?? Nou dat is  5 tot 12 dagen bananen eten/drinken. Dat schijnt als detox te werken en ik ben er heel nieuwsgierig naar. Dus dat ga ik proberen. Ik heb van de week 2 dozen Bio bananen gekocht en die waren nog heel geel dus in zakken gedaan met appels en peren om ze sneller te laten rijpen. 
Afijn vandaag zijn er 2 trossen rijp. Dus de start is er. Deze morgen begonnen met een ontbijtshake van 6 bananen en ik moet er echt wat voor doen om die op te krijgen. Rustig aan maar. Dus ik hou hier bij hoe het gaat en hoe ik het met mijn suikerziekte doorsta??? 
Ik hoop dat banana island een fijne plek is waar ik me goed ga voelen! Happy bananas. 
Zo  dag 2 is nu voorbij. Ik heb wat moeite om veel bananen naar binnen te krijgen maar 12 is toch gelukt vandaag 6 in een shake met wat kaneel en vanille poeder en 6 los. Ik voel me prima. Ik heb geen honger maar al het eten om me heen lijkt wel extra lekker was bij de slager en daar kreeg ik toch echt water in mijn mond. Nou dat gebeurt me normaal echt niet. Nou ja weer eens wat anders. Ik beloof mezelf dat alles wat er nu zo lekker uit ziet er volgende week echt nog is en dat ik het dan mag maken en er zelfs iets van eten! Dus ik hoop dat deze belofte naar mezelf me op de been houd! Dus nu maar slapen en op naar dag 3. :-) 
Ondertussen ben ik op de 6e dag beland en ik heb het zwaar vandaag. Ik slaap de hele week niet zo lekker maar had daar tot op vandaag geen last van. Nu wel last ook heel veel trek in kaas en worst en eigenlijk in alles wat ik zie of tegenkom. Zal straks toch het bananen aantal opvoeren maar eerst ff slapen. Pfff ,....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten